‘Nederland telt ruim 1 miljoen zzp’ers en kleine zelfstandigen. En daar ben ik er één van. En zoals het in het bedrijfsleven gaat, doen olifanten het met olifanten, en doen muizen het met muizen.

 

Logo en huisstijl

Als grafisch ontwerper help ik ondernemers met de visuele uitstraling. Dat begint meestal met het ontwerpen van een professionele huisstijl, met een herkenbaar logo of beeldmerk. De huisstijl toont het karakter van je bedrijf en brengt het gewenste gevoel over naar je doelgroep.

 

Drukwerk

Ik geef vorm aan drukwerk zoals informatieve vouwbladen (folders) en flyers, affiches voor evenementen, advertenties, jaarverslagen of verpakkingen. Ook maak ik ontwerpen voor auto- of winkelbelettering en uiteraard mag een informatieve website niet ontbreken.

 

Video- en animatiefilms

Sinds een aantal jaren maak ik ook korte video- en animatiefilms. Inmiddels zijn video's niet meer weg te denken in de communicatimix. Een film van 1 tot 3 minuten volstaat en is de perfecte presentatie voor website en social media. Een film werkt verhelderend en laat een blijvende indruk achter.

 

De grafisch ontwerper als je rechterhand

Publiciteitsvormgeving is heel persoonlijk. Bij alle ontwerpen staat eenvoud voorop. Elke visuele uiting duidelijk in beeld, dat is het doel.

 

Maak een afspraak

Wil je meer weten over het ontwerpen van een huisstijl of het maken van een bedrijfsfilm of animatiefilm? Aarzel niet om contact met me op te nemen. Een gesprek om kennis te maken is altijd geheel vrijblijvend.

 

Hoe dan ook. Alles begint met een idee.

Frank Arno Huisman

Adres

Poststraat 55

9648 JN Wildervank (gemeente Veendam)

Telefoon 06-18910598

info@frankenvrij.nl

© 2018 Frank & Vrij

grafische vormgeving, videografie, animatiefilms en bedrijfsfilms.

Alle rechten voorbehouden.